Agenda activiteit

Yoga vakantie in de Dordogne

Door Ella Stevens

10 Max. Deelnemers

  Begint op 20 april 2024 om 00:00

Eindigt op 27 april 2024 om 00:00

Van maandag 10 april tot zondag 16 april 2023 organiseer ik samen met Ellen van Clos de la comtesse, een yogaweek
op een prachtige landgoed in de Dordogne. Een speciale plek om in verbinding te zijn met de natuur en alle ruimte om
tot rust en verstilling te komen.
Gedurende de week zal er in de ochtend yoga/meditatie zijn. In de namiddag een actieve yoga les en in de avond de mogelijkheid om yoga nidra (diepe ontspanning), klankyoga, visualisatie oefeningen of gezellig samen zingen en swingen. Van dinsdag tot en met zaterdag zal er door een chef-kok een drie gangenmenu geserveerd worden. Zo kunnen we ook nog van de Franse haute cuisine genieten. Het ontbijt en lunch is hier niet bij inbegrepen maar het bakkertje is vlakbij evenals de lokale markt.

Gedurende de dag is er alle ruimte om van het landgoed en de bossen te genieten. Bij mooi weer, kan er gezwommen worden in een verrassend zwembad in een oude citerne, onder één van de gebouwen.
Er is veel te ontdekken in de omgeving zoals kastelen, tuinen, grotten en middeleeuwse stadjes. De intentie is om jullie een verdieping in de yoga mee te geven en vooral een onvergetelijke vakantie ervaring. We gaan uit van 8 deelnemers en maximaal 10.

Het verblijf bestaat uit vijf - twee persoonskamers verdeeld over twee gites en het grote huis.
Bij mooi weer zijn de lessen buiten, bij kouder weer binnen. Als try-out willen we deze week aanbieden voor 795,- euro per persoon. Dit is inclusief verblijf, alle lessen en vijf keer een driegangen menu. Wil je dit alles meebeleven geef je dan op. 
Je plek is definitief gereserveerd bij een aanbetaling van 200 euro. Hartelijke groet, Ella en Ellen